Een heel gelukkig en gezond 2014

blauwe-nieuwjaar-2014-achtergrond-met-3d-lettersDecember 31, een dag om het jaar af te sluiten en terug te kijken. Voor Kay bleken de positieve berichten deze lente van korte duur. Kay blijft echter een heel dapper positief mannetje. Ook tijdens de behandelingen van de afgelopen feestdagen blijkt wat een vechtertje hij is. Op het blog van Marjolein, www.lievekay.nl kunt u hierover meer lezen. Namens de stichting willen we ook dit jaar de lieve vrijwilligers, buren, vrienden en kennissen bedanken voor hun inzet voor Kay. We blikken terug met o.a. de bijdrage van de Charity day van ICAP en de Dekamarkt, met mooie beklimmingen zoals de Alpe d’Huzes, de Grossglockner, ¬†maar ook blijft u ons steunen met maandelijkse en eenmalige donaties. Wij wensen u een heel mooi en bovenal gezond 2014 toe.

Namens het bestuur
Mirjam, Harry en Mirande

Laat een bericht achter:

Bad Behavior has blocked 79 access attempts in the last 7 days.