Samen meer dan 100%

Een onvoorstelbaar hoog bedrag. Met de slogan ‘Together we give 100%’ heeft de wereldwijde interdealer broker ICAP voor de 20ste keer een prachtige Charity Day georganiseerd.  De collega’s van 63 kantoren over de hele wereld hebben zich op 5 december jl. volledig ingezet. Ieder kantoor zette zich in voor hun eigen Goede Doelen.  ICAP Energy AS Amsterdam koos naast andere Goede Doelen voor onze Stichting Knokken voor Kay en heeft ons compleet overdonderd deze week. In onze ogen heeft het team zich dan ook meer dan 100% gegeven en al onze verwachtingen overtroffen.

Dankzij het gehele team, hun klanten en leveranciers hebben ze, door dubbele inzet en het weggeven van alle opbrengsten en commissies, het onvoorstelbaar hoge bedrag van €32.000 bij elkaar gebracht voor onze stichting.

We zijn er toch even stil van…Together they gave 100%.

Voor meer informatie icapcharityday

Laat een bericht achter:

Bad Behavior has blocked 61 access attempts in the last 7 days.