Speciale kraamcadeautjes

Marie-Suzanne Assie-Poot en haar man hebben om een heel erg lief kraamcadeau gevraagd. Samen met het geboortekaartje hebben ze onderstaande wens gestuurd naar familie en vrienden. Er is inmiddels al € 365 als kraamcadeau gedoneerd, heel erg lief allemaal.

“Ons leven staat op z’n kop door de geboorte van onze gezonde zoon Marijn. Het leven van onze goede vrienden Mark & Marjolein staat al een jaar op z’n kop door de ziekte van hun 4-jarige zoon Kay.

Sinds vorig jaar juni is Kay onder behandeling voor neuroblastoom, een zeldzame vorm van kinderkanker van het zenuwstelsel. Om zijn overlevingskansen met 20% te vergroten komt hij in aanmerking voor een vervolgbehandeling ‘immuuntherapie’ in Noord-Duitsland.

Het gezin zal hiervoor 5 maanden afwisselend in Duitsland en Nederland verblijven. Financieel betekent dit, dat de verzekering de behandeling zal vergoeden. Alle andere kosten zoals woon- en reiskosten zullen Mark & Marjolein zelf moeten bekostigen, naast hun vaste lasten.

Er zijn al diverse acties opgezet om geld in te zamelen. Om ook een steentje bij te dragen, willen wij je vragen om eventuele kraamkado’s te vervangen voor een donatie aan Stichting Knokken voor Kay.

Je zou ons een groot plezier doen als je een donatie kan doen op rekeningnummer: 62.62.47.241 t.a.v. geboorte Marijn

Wil je meer weten over Stichting Knokken voor Kay of over Kay z’n situatie: www.stichtingknokkenvoorkay.nl

One Response to “Speciale kraamcadeautjes”

Laat een bericht achter:

Bad Behavior has blocked 61 access attempts in the last 7 days.